NYME vitamin gummies

Hva er vitamin gummies? Vitamin gummies er tyggbare gummier med vitamintilskudd, som har både smak og næringsstoffer. De smaker bedre enn vanlige tabletter og kapsler og de er en ny måte å ta vitaminer på. NYME vitamin gummies er fri for animalsk gelatin og uten kunstige fargestoffer og smakstilsetninger. 

Vitamin gummies blir stadig mer populære over hele verden, ettersom folk i økende grad er interessert i sin egen helse og velvære – og "pilletretthet" blir et problem blant folk som tar flere forskjellige medisiner daglig.

Å oppnå og opprettholde en sunn livsstil er noe forbrukere fokuserer på i dag.  Her er noen gode grunner til at voksne elsker vitamin gummier: 

Kvalitetsingredienser

NYME vitamin gummier er deilige, næringsrike og inneholder kun de beste ingrediensene. Våre gummier er allergivennlige og de har en høy grad av absorpsjon (mye høyere en tabletter).

Forbedret biotilgjengelighet

Studier viser at en av de vanligste årsakene til at mange ikke får best mulig utbytte av kosttilskudd, er at de ikke tar dem hver dag. Et daglig inntak av de aktive ingrediensene øker biotilgjengeligheten og dermed effektiviteten til det aktuelle tilskuddet. 

Smaker nydelig!

Våre vitamin gummier gir et praktisk og bedre alternativ til vanlige tabletter og kapsler. Å ta vitaminene dine er nå både enkelt og morsomt!

Hva er dysfagi?

Manglende evne eller vanskeligheter med å svelge tabletter er langt mer vanlig enn folk tror. Opptil 40% av voksne opplever ubehag når de svelger tabletter. Vitamin gummier er en flott løsning for personer som lider av dysfagi.

Si farvel til “pilletretthet"

Noen mennesker liker ikke å svelge piller, spesielt hvis de må ta flere tabletter hver dag.  Det er fort gjort å føle at alt man kan se frem til er en haug med piller som må svelges, hver morgen og kveld. Dette kan bli repeterende og kjedelig for enkelte. Vitamin gummier er et flott alternativ.

Vegan vennlig

Våre gummier inneholder ingen animalsk gelatin fra svin- eller storfekjøtt. Vi bruker pektin (fra epler) som fortykningsmiddel. NYME vitamin gummies er dyrevennlige og veganske.